Ilan Șor către Maia Sandu: Nu sunteți în stare să oferiți cetățenilor Moldovei stabilitate și bunăstare. Nu vă faceți de rușine, și nu complicați viața oamenilor

Ilan Șor este sigur că Maia Sandu va îndeplini fără ezitare toate cerințele Occidentului de asociere a Moldovei la sancțiunile dure în raport cu Rusia. Politicianul este sigur...

Ilan Șor este sigur că Maia Sandu va îndeplini fără ezitare toate cerințele Occidentului de asociere a Moldovei la sancțiunile dure în raport cu Rusia. Politicianul este sigur că aceasta va înrăutăți viața cetățenilor țării. 

„Stăpânii lui Sandu îi cer sancțiuni mai dure față de Rusia.  Sunt sigur, va fi o cățelușă ascultătoare, și va îndeplini supusă ordinul „stai jos”.  Doar că spre deosebire de ea, poporul nostru cunoaște că o politică similară doar înrăutățește viața moldovenilor de rând. Oamenii noștri demult au făcut alegerea. Ei nu au nevoie de o politică de sancțiuni irațională. Ei își doresc stabilitate și bunăstare, pe care voi, din păcate, nu sunteți în stare să le oferiți. Zelul represibil al puterii noastre în chestiuni de politică externă, practic, pune cruce pe necesitățile cetățenilor”, a scris Ilan Șor pe pagina sa de pe Facebook.
Politicianul și filantropul o îndeamnă pe Sandu să asculte vocea propriului popor, și să înceapă să acționeze în interesele lui.
„În loc să ascultați forumurile internaționale, începeți să vă ascultați poporul. În loc să vă asociați sancțiunilor străine, asociați-vă dorințelor și necesităților propriilor cetățeni.  Activitatea Dumneavoastră trebuie să fie direcționată către îmbunătățirea vieții moldovenilor, dar nu la îndeplinirea indicațiilor din exterior. Politica Dumneavoastră de sancțiuni nu este interesantă nici măcar șoarecilor. Nu vă faceți de rușine, și nu complicați viața oamenilor”, a concluzionat Ilan Șor.

In this article