Ilan Șor: Avem fonduri pentru dezvoltarea Moldovei, nu trebuie să cerșim de la nimeni

Echipa „ȘOR” continuă să lucreze pentru cetățeni, și se pregătește să preia guvernarea țării la următoarele alegeri prezidențiale și parlamentare. Despre aceasta a anunțat politicianul și filantropul Ilan...

Echipa „ȘOR” continuă să lucreze pentru cetățeni, și se pregătește să preia guvernarea țării la următoarele alegeri prezidențiale și parlamentare. Despre aceasta a anunțat politicianul și filantropul Ilan Șor, în cadrul unei emisii directe pe pagina personală de Facebook.

“Eu vin cu un program pregătit. Nu trebuie de cerut de la nimeni. Eu am totul. Sunt sigur că echipa mea va veni la putere. Și nu contează sub egida cărui partid vom candida la alegerile prezidențiale și parlamentare. Noi vom lucra sub egida echipei „ȘOR”. E echipa mea, sunt oamenii pentru care îmi asum responsabilitatea. Sunt sigur că victoria va fi de partea noastră”, a declarat Ilan Șor.

Anterior, politicianul a anunțat că partenerii lui de afaceri sunt dispuși să investească în dezvoltarea Republicii Moldova 10 miliarde de dolari. În cadrul emisiei directe, el a explicat interesul investitorilor față de țara noastră.

„De ce sunt interesați să investească în Republica Moldova? Deoarece în condițiile luptei geopolitice dintre Est și Vest, Moldova trebuie să rămână o țară-hub. Aici vor fi produse mărfuri, și vor fi exportate pe piețele din Vest și Est. Și foarte curând, vom construi o Moldovă dezvoltată și prosperă”, a subliniat Ilan Șor.

In this article