IGSU: Descarcerare la Cahul

Ieri, 11 iulie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare după producerea unui accident de circulație pe traseul M-3,...

Ieri, 11 iulie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare după producerea unui accident de circulație pe traseul M-3, între localităţile Cîşliţa-Prut şi Giurgiulești, raionul Cahul, transmite Breaking News.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la 17:09 minute. Potrivit datelor IGSU, două autoturisme de model BMW s-au tamponat. Ajunși, salvatorii au stabilit că în urma accidentului o femeie în vîrstă de 39 de ani a rămas blocată într-o maşină. Salvatorii au reușit în cel mai scurt timp să deblocheze persoana. Aceasta a suferit diverse traumatisme fiind preluată ulterior de Serviciul Asistență Medicală Urgentă la spitalul raional.

Persoanele care se aflau în al doilea autoturism nu au avut de suferit. Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de drept. În caz de situații de risc, oamenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul Unic 112.

 

In this article


Join the Conversation