Igor Dodon: Vreau să mulțumesc familiei mele, care m-a susținut în această etapă și care, probabil, a avut cel mai mult de suferit

La finalul celor patru ani de mandat în funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon a exprimat recunoștință familiei sale pentru susținerea pe care i-au acordat-o într-o...

La finalul celor patru ani de mandat în funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon a exprimat recunoștință familiei sale pentru susținerea pe care i-au acordat-o într-o perioadă destul de dificilă. Cel de-al cincilea președinte al țării a declarat, în cadrul unei adresări către popor, că datorită familiei sale a putut face față tuturor greutăților și provocărilor care i-au stat în față. 

”Vreau să mulțumesc familiei mele, soției, copiilor, mamei mele, care m-au susținut în această etapă și care, probabil, au avut cel mai mult de suferit. Doar datorită lor am putut face față la toate provocările, noroiului, criticilor aruncate în mine”, a spus Dodon.

De asemenea, Igor Dodon le-a mulțumit tuturor cetățenilor pentru onoarea de a fi președinte al  Republicii Moldova timp de 4 ani.

Cel de-al cincilea președinte al țării le-a adus mulțumiri și președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și  premierului Ion Chicu pentru conlucrarea, în premieră, din ultimii 10 ani între cele trei instituții ale statului.

”Nu au mai fost așa perioade de activitate în comun a instituțiilor statului. Vă amintiți cum a fost anterior, lupta între instituții. Cu regret, noi vom intra într-o perioadă nouă de luptă în instituții, ceea ce va afecta grav situația din țară”, a spus Dodon.

Șeful statului le-a adus mulțumiri și socialiștilor pentru susținerea tuturor inițiativelor înaintate în Parlament. De asemenea, Igor Dodon le-a exprimat recunoștință angajaților din Aparatul Președintelui, partenerilor de dezvoltare, corpului diplomatic, mass-media.

In this article