Igor Dodon spune că după venirea lui Ion Ceban la primăria, Capitala arată mai bine: Se face ordine, se face reparație, se face regulă prin parcuri

Președintele țării, Igor Dodon, este mulțumit de activitatea primarului Capitalei, Ion Ceban. În cadrul emisiunii “Președintele Răspunde”, Igor Dodon a spus că municipiul Chișinău arată mai bine, deoarece...

Președintele țării, Igor Dodon, este mulțumit de activitatea primarului Capitalei, Ion Ceban. În cadrul emisiunii “Președintele Răspunde”, Igor Dodon a spus că municipiul Chișinău arată mai bine, deoarece edilul se ocupă de problemele orașului și nu face politică.

„Apropo, face treabă. Mie mi se pare că în municipiul Chișinău lucrurile se mișcă bine, binișor. E clar că toți vor mai bine, dar eu văd că se face ordine, se face reparație, se face regulă prin parcuri. Acum am înțeles că de comun cu partenerii de dreapta au luat decizia să înnoiască parcul auto, ce e o decizie foarte bună și lucrurile se mișcă înainte. Asta se întâmplă datorită primarului general, care a lăsat luptele geopolitice, ceea ce face corect. Nu se luptă cu nemții sau cu rușii. El se ocupă de probleme Chișinăului”, a spus Igor Dodon.

În context, șeful statului a propus ca următoarea emisiune „Președintele Răspunde” să fie cu participarea edilului Ion Ceban.

In this article