Igor Dodon: M-am adresat către domnul Ceban cu solicitarea de a identifica rezerve pentru REDUCEREA tarifelor la gaze

Șeful statului s-a adresat către Președintele Consiliului de Administrație al SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban, cu rugămintea de a identifica rezerve pentru reducerea prețului la gaz. Despre aceasta președintele...

Șeful statului s-a adresat către Președintele Consiliului de Administrație al SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban, cu rugămintea de a identifica rezerve pentru reducerea prețului la gaz. Despre aceasta președintele a anunțat pe facebook, transmite Breaking News.

„Am avut o întrevedere de lucru cu Vadim Ceban, Președintele Consiliului de Administrație al SA „Moldovagaz”. Am discutat situația actuală din sistemul de asigurare cu gaze a țării, constatînd cu satisfacție îmbunătățirea indicatorilor financiari ai întreprinderii, inclusiv lipsa datoriei curente pentru livrările de gaze naturale. În cadrul discuției, am remarcat incoerența afirmațiilor despre majorarea tarifelor la gazele naturale pentru consumatorii finali, dat fiind lipsa în anul curent a unor premise în acest sens, inclusiv în contextul discuțiilor purtate cu misiunea de monitorizare a Fondului Monetar Internațional. De asemenea, m-am adresat către domnul Ceban cu solicitarea de a identifica rezerve pentru reducerea tarifelor la gaze”, a scris Igor Dodon.

In this article


Join the Conversation