VIDEO // Igor Dodon le arată din deget agenților economici, care majorează prețurile la produse pe timp de criză: Vă preîntâmpinăm!

Președintele, Igor Dodon, i-a atenționat pe agenții economici, care majorează prețurile la unele produse. În cadrul unui briefing de presă, după ședința Centrului Unic de Comandă, șeful statului...

Președintele, Igor Dodon, i-a atenționat pe agenții economici, care majorează prețurile la unele produse. În cadrul unui briefing de presă, după ședința Centrului Unic de Comandă, șeful statului a spus că dacă vor urma scumpiri nejustificate, autoritățile vor plafona prețurile.

„Suntem la etapa elaborării unui pachet de măsuri pentru susținerea a sectorului real al economiei și a cetățenilor, care stau acasă. Vreau să vin însă, cu un semnal și spre rețelele de magazine. La unele produse s-au majorat prețurile. Vă preîntâmpinăm cu privire la produsele alimentare, în special de prima necesitate, noi cunoaștem că nu sunt premise la această etapă de majorare  a prețurilor. Opriți această speculație! În caz contrar, în regim de urgență, vom fi nevoiți să purcedem la plafonarea prețurilor la unele produse de strictă necesitate”, a declarat Igor Dodon.

https://www.youtube.com/watch?v=U0_kTqKD9m0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR14U-XkV2pFlh0A3BfaH5byxwXYK9cwhKxIh1-tSPr3YvXEusRkTuT-eBs

In this article