Igor Dodon: Este cea mai mare satisfacție când vezi în ochii oamenilor bucurie și că președintele a venit la ei personal

Igor Dodon susține că cel mai mare regret în cei trei ani și jumătate de mandat în calitate de președinte al țării este că, în primii doi ani...

Igor Dodon susține că cel mai mare regret în cei trei ani și jumătate de mandat în calitate de președinte al țării este că, în primii doi ani și jumătate, au existat lupte dure între instituțiile statului subordonate oligarhului Vladimir Plahotniuc și Președinție. Șeful statului a declarat, la emisiunea ”Acces direct” de la NTV Moldova, că asemenea situație nu a mai existat în istoria Republicii Moldova.

”Cel mai mare regret este că doi ani și jumătate a fost o perioadă de lupte dure între instituțiile statului. Vă amintiți, Plahotniuc controla Guvernul, Parlamentul, suspendările din funcție, blocarea inițiativelor președintelui, a ședințelor CSS”, a declarat președintele.

Pe de altă parte, șeful statului spune că cea mai mare satisfacție a sa este că poate ajuta direct oamenii.

”Am reușit să ajutăm sute și mii de persoane: copii, pensionari, familii cu copii. Este cea mai mare satisfacție când vezi în ochii oamenilor bucurie și că președintele a venit la ei personal”, a spus Dodon.

In this article