VIDEO// Igor Dodon, către opoziție: Dacă mergem spre anticipate, PSRM ia 55-60 de mandate

Dodon, către politicienii, care cer anticipate: Voi sunteți siguri că asta vreți? Președintele, Igor Dodon, spune că politicienii de la Chișinău trebuie să decidă dacă în acest an...

Dodon, către politicienii, care cer anticipate: Voi sunteți siguri că asta vreți?

Președintele, Igor Dodon, spune că politicienii de la Chișinău trebuie să decidă dacă în acest an va fi creată o coaliție majoritară, sau mergem spre anticipate.

„Oamenii trebuie să cunoască ce facem mai departe, nu putem să îi ținem în incertitudine”, a spus șeful statului într-un teaser al emisiunii “Președintele Răspunde”.

„Dacă PD e gata să semneze, hai să semnăm și mergem înainte. Eu văd tot mai multe declarații din partea celor din Parlament, că vor alegeri anticipate. Eu vreau să vă întreb, dar voi sunteți siguri? Mergem la anticipate și PSRM o sa ia 55-60 de mandate și pe urmă ce o să strigați?”, a declarat Igor Dodon.

Precizăm că potrivit unui studiu prezentat de Asociația Sociologilor și Demografilor, majoritatea cetățenilor nu susține ideea declanșării unor alegeri parlamentare anticipate în Republica Moldova. Aproape 70 la sută dintre persoanele chestionate s-au declarat împotriva acestui scrutin.

Totodată, ultimul Barometru socio-politic, realizat de compania IMAS arată că fiecare al treilea moldovean consideră că cea mai bună soluție pentru Republica Moldova ar fi o coaliţie între PSRM și PDM.

In this article