Igor Dodon a participat la ședința Comisiei Situațiilor Excepționale din zona de nord. Un sigur subiect pe ordinea de zi – COVID-19

Președintele, Igor Dodon, a participat la ședința zonală cu conducătorii Comisiilor Situații Excepționale din Bălți, Râșcani, Glodeni, Fălești, Sângerei, Florești, Ungheni, Drochia, Edineț și Briceni. Oficialii au discutat...

Președintele, Igor Dodon, a participat la ședința zonală cu conducătorii Comisiilor Situații Excepționale din Bălți, Râșcani, Glodeni, Fălești, Sângerei, Florești, Ungheni, Drochia, Edineț și Briceni. Oficialii au discutat situația epidemiologică din țară și acțiunile coordonate pe care trebuie să le întreprindem în vederea combaterii și prevenirii răspândirii virusului COVID-19.

Prezent la ședință, ministrul de Interne Pavel Voicu a informat că poliția și salvatorii fac un instructaj pentru președinții de raioane, șefii inspectoratelor de poliție, medicii de la Agenția Sănătate Publică, cu privire la activitatea Comisiilor Situații Excepționale în situația de criză în care ne aflăm.

În cadrul ședinței, președintele a menționat cât de important este să conștientizăm faptul că pentru a depăși problema legată de coronavirus, toate Comisiile Situații Excepționale trebuie să activeze sincronizat.

În total, astăzi în teritoriu au loc cinci ședințe ale Comisiilor zonale.

In this article