Igor Dodon a explicat de ce deputații ACUM au blocat tribuna parlamentului, când premierul Chicu urma să prezinte raportul pentru 100 de zile

Președintele Igor Dodon este de părerea că deputații blocului ACUM nu i-au permis premierului Ion Chicu să prezinte raportul de activitate la 100 de zile, pentru a ascunde...

Președintele Igor Dodon este de părerea că deputații blocului ACUM nu i-au permis premierului Ion Chicu să prezinte raportul de activitate la 100 de zile, pentru a ascunde incompetența guvernului Sandu.

Rugat, astăzi, să comenteze criticile aduse de Maia Sandu guvernului Chicu, președintele a spus:

“Colegii săi din Parlament nu au vrut să-i permită domnului Chicu să vină cu raport, pentru că se vedea clar diferența între un premier și altul. Guvernul actual a făcut mai mult decât cel precedent”, a explicat Igor Dodon.

La ședința Parlamentului de vineri, deputații din Blocul ACUM l-au împiedicat pe premierul Ion Chicu să prezinte în Parlament raportul de activitatea a Guvernului în primele 100 de zile. Parlamentarii din fracțiunile PAS și PPDA au blocat tribuna.

Deputatul PSRM, Adela Răileanu, a spus atunci că parlamentarilor din blocul ACUM le este”rușine pentru primele 100 de zile ale Guvernului Maiei Sandu, care a vorbit în acea perioadă doar despre corăbii părăsite, guzgani și pirați. Actualul Guvern le-a oferit merinde oamenilor, iar PAS și DA continuă circul! De altceva nu sunt capabile”.

In this article