Igor Dodon a discutat cu medicii și agricultorii din Taraclia

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor apără interesele producătorilor autohtoni și promovează necesitatea păstrării și extinderii pieței de desfacere pentru produsele moldovenești, în mod special, în Rusia, cu care trebuie...

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor apără interesele producătorilor autohtoni și promovează necesitatea păstrării și extinderii pieței de desfacere pentru produsele moldovenești, în mod special, în Rusia, cu care trebuie să întărim parteneriatul nostru strategic. Despre aceasta a anunțat președintele PSRM, Igor Dodon, în cadrul întâlnirii cu angajații întreprinderii agricole ”Holdar Grup”, din Taraclia.

Dodon a discutat cu agricultorii despre situația din domeniu și le-a mulțumit pentru munca depusă, în special în această perioadă complicată de criză economică.

Deplasarea liderului PSRM la Taraclia a continuat cu vizita la Centrul de sănătate, unde a discutat cu personalul medical. Dodon i-a informat pe angajați despre decizia de a procura un lot important de vaccin anti-COVID-19.

Președintele PSRM a discutat cu medicii și despre blocarea celei de-a treia etape de majorare a salariilor în sănătate, din cauza deciziei de a dizolva Parlamentul luată de Maia Sandu. Dodon a dat asigurări că, în următorul Parlament, echipa PSRM va promova din nou proiectul privind majorarea cu 40% a salariilor personalului medical, pentru a duce la bun sfârșit inițiativă așteptată de zeci de mii de angajați din domeniu.

In this article