Igor Dodon a avut o întrevedere cu primarii și consilierii din raionul Drochia

Președintele PSRM, Igor Dodon, întreprinde o vizită de lucru în raionul Drochia. Liderul socialiștilor are preconizate întrevederi cu reprezentanții partidului, dar și cu locuitorii de rând. Dodon deja...

Președintele PSRM, Igor Dodon, întreprinde o vizită de lucru în raionul Drochia. Liderul socialiștilor are preconizate întrevederi cu reprezentanții partidului, dar și cu locuitorii de rând. Dodon deja s-a întâlnit cu primarii, consilierii raionali și cei locali. Împreună cu Alexei Vasilean, președintele raionului Drochia, au discutat despre problemele sociale.

“Scopul principal al Partidului Socialiștilor este de a implementa la nivel național și local programe concrete de dezvoltare social-economică, de infrastructură și umanitare. Țin să menționez că în anul 2020, la inițiativa mea în calitate de președinte al țării, raionul Drochia a beneficiat de 30,7 de milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor și a infrastructurii rutiere în cadrul programului „Drumuri bune pentru toți”. La rândul lor, locuitorii raionului mi-au exprimat recunoștință prin susținerea acordată la alegeri: în turul doi din 15 noiembrie 2020, pentru candidatura mea au votat aproape 56% dintre alegătorii care s-au prezentat la urnele de vot, sau peste 17 mii de persoane”, a declarat Igor Dodon.

In this article