Igor Dodon a avut astăzi, la Cahul, o întrevedere cu angajații mai multor instituții medicale din oraș și raion

Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut astăzi, la Cahul, o întrevedere cu angajații mai multor instituții medicale din oraș și raion, cărora le-a mulțumit pentru eforturile depuse în...

Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut astăzi, la Cahul, o întrevedere cu angajații mai multor instituții medicale din oraș și raion, cărora le-a mulțumit pentru eforturile depuse în lupta cu pandemia.

Igor Dodon a amintit că anul trecut, la inițiativa sa în calitate de președinte, a fost declarat Anul Lucrătorului Medical, iar sute de reprezentanți ai sistemului medical au primit distincții de stat și Diplome de Onoare ale șefului statului.

Liderul PSRM și-a exprimat regretul că demersul său și al echipei sale de dublare a salariilor lucrătorilor medicali a fost stopat înainte de etapa finală și a menționat că intenționează să revină la această lege în următorul Parlament și să finalizeze acest proces.

În continuarea întâlnirii, Igor Dodon a prezentat principalele prevederi ale programului electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor în domeniul protecției sociale a populației, de consolidare a sistemului de sănătate, în special în mediul rural, și alte obiective importante.

In this article