Iată de ce Procuratura nu se autosesizează când Chirtoacă îl acuză pe Năstase de furturi de milioane de euro

Procuratura generală nu se autosesizează în cazul acuzaţiilor grave, de furturi de milioane de euro, lansate de liderul PL, Dorin Chirtoacă, la adresa ministrului degrevat de Interne...

Procuratura generală nu se autosesizează în cazul acuzaţiilor grave, de furturi de milioane de euro, lansate de liderul PL, Dorin Chirtoacă, la adresa ministrului degrevat de Interne Andrei Năstase, deoarece candidatura lui Dumitru Robu pentru postul de procuror general a fost propusă chiar de ultimul.

Dezvăluirea aparţine candidatului la funcţia de primar al Capitalei Ion Ceban şi a fost făcută ieri, în cadrul dezbaterilor electorale de la ProTV Chişinău. Ceban a mai spus că Dumitru Robu mai este şi „finul cumătrei” lui Andrei Năstase, Vera Chironda, vizată într-un dosar penal.

Pornind de la această informaţie, portalul Hotnews reaminteşte că nu este pentru prima data când Andrei Năstase îşi propovează apropiaţii sau rudele în funcţii importante.

“Nu este prima dată când se adeverește că Năstase își promovează apropiați la funcții înalte în stat, dar merită apreciat tupeul lui Năstase, care-i niciodată nu recunoscut nimic. Ca în bancul cu soția infidelă prinsă la fața faptei: “dragule, nu crede ceea ce vezi, asta cineva vrea să ne certe”. Dle Năstase  – de câte ori ne-ați mai amăgit?”, se întreabă Hotnews.

Sursa citată mai scrie că Dumitru Robu a devenit cunoscut opiniei publice după ce a instrumentat dosarul penal deschis pe numele ex-primarului de Chişinău Dorin Chirtoacă, în cazul parcărilor cu plată din Capitală. “Aici apare explicația de ce procuratura nu se autosesizează la acuzațiile aduce de Chirtoacă lui Năstase”, constată portalul citat.

In this article

Join the Conversation