HoReCa deconectează lumina pentru 2 minute. Protest împotriva prelungirii stării de urgență

Reprezentanții HoReCa nu sunt de acord cu prelungirea stării de urgență până pe 15 februarie, mai cu seamă, nu sunt de acord să activeze până la 22:00 încă...

Reprezentanții HoReCa nu sunt de acord cu prelungirea stării de urgență până pe 15 februarie, mai cu seamă, nu sunt de acord să activeze până la 22:00 încă o lună.

În acest sens, Asociația „MĂR” a decis să organizeze o acțiune pe 14 și 15 ianuarie..

„Împreună cu colegii din HoReCa am decis să organizăm o acțiune, prin care să ne manifestăm dezacordul și nemulțumirea față de ignoranța autorităților în raport cu domeniul pe care îl reprezentăm. Pe data de 14 și 15 ianuarie, ora 19:00, am decis să stingem lumina din localurile de alimentație publică pentru 2 minute. În speranța că dacă nu suntem auziți, poate, măcar o să fim văzuți!”, anunță Asociația „MĂR”.

Amintim că astăzi, Comisia națională extraordinară de sănătate publică a prelungit starea de urgență în sănătate publică până în data de 15 februarie.

Potrivit deciziei, se va menține regimul de activitate al restaurantelor și cafenelelor de la ora 07:00 până la 22:00. Restricția se referă și la unitățile de alimentație publică amplasate în punctele de comercializare a produselor petroliere, centrele comerciale și aeroporturi.

 

In this article