Hamas îi mulțumește lui Putin pentru susținere în războiul cu Israelul

Potrivit unui comunicat oficial, Hamas îi mulțumește președintelui Rusiei, Vladimir Putin, pentru susținerea pe care o arată în războiul pe care teroriștii îl duc împotriva Israelului. „Ne exprimăm...

Potrivit unui comunicat oficial, Hamas îi mulțumește președintelui Rusiei, Vladimir Putin, pentru susținerea pe care o arată în războiul pe care teroriștii îl duc împotriva Israelului.

„Ne exprimăm recunoștința și aprecierea pentru poziția de susținere a Președintelui Rusiei, respingând agresiunea și blocada impuse Gazei. Salutăm eforturile continue ale Rusiei de a opri agresiunea.

În Mișcarea de Rezistență Islamică (Hamas), prețuim foarte mult respingerea de către președintele Vladimir Putin a agresiunii continue israeliene împotriva poporului nostru, blocada din Gaza, obstrucționarea ajutorului umanitar și țintirea civililor. De asemenea, ne exprimăm aprecierea pentru eforturile serioase ale Rusiei de a înceta agresiunea nemiloasă a Israelului împotriva poporului palestinian din Fâșia Gaza”, se precizează în comunicat.

sursa

In this article