Guvernul și BERD au trasat prioritățile comune de cooperare

Prim-ministrul Maia Sandu și vicepreședintele Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Alain Pilloux, au avut ieri o întrevedere la Guvern. Scopul reuniunii a fost de a trasa...

Prim-ministrul Maia Sandu și vicepreședintele Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Alain Pilloux, au avut ieri o întrevedere la Guvern. Scopul reuniunii a fost de a trasa prioritățile colaborării pe viitor între Republica Moldova și BERD privind proiectele care ar putea fi implementate în viitor, transmite Breaking News.

Părțile au confirmat interesul pentru dezvoltarea parteneriatului strategic, accentuând importanţa implementării proiectelor comune în cel mai eficient mod. Prim-ministrul Maia Sandu a menționat că suportul şi expertiza BERD sunt foarte importante pentru Republica Moldova.

La finalul întrevederii, Vicepreședintele BERD a lansat o invitație Prim-ministrului Maia Sandu pentru a participa la un forum internațional investițional, care va avea loc la Londra, în luna noiembrie a acestui an.

In this article


Join the Conversation