Guvernul reacționează la falsurile lansate de Tauber

Guvernul vine cu o reacție la falsurile lansate în spațiul public de către deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, precum că autoritățile centrale ar fi pus la cale o...

Guvernul vine cu o reacție la falsurile lansate în spațiul public de către deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, precum că autoritățile centrale ar fi pus la cale o „provocare militară în regiunea transnistreană” pentru data de 17 aprilie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, Daniel Vodă, astfel de mesaje fac parte dintr-un discurs constant de promovare a fricii și dezbinării în societate.

În cadrul unei conferințe de presă, Tauber a declarat, cu referire la surse, că săptămâna trecută în România au fost trimise mii de uniforme ale poliției moldovenești care vor fi folosite de cetățeni români pentru a se implica într-un conflict armat pe Nistru.

Afirmațiile doamnei Tauber sunt false și fac parte dintr-un discurs constant de promovare a fricii și dezbinării în societate. Doamna Tauber încearcă să se acopere în fața finanțatorilor pentru eșecul total al protestelor plătite”, a declarat Daniel Vodă.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a adăugat că instituțiile statului lucrează la prevenirea acestor provocări și țin situația sub control.

In this article