Guvernul Chicu propune ca angajații medicali, care tratează bolnavii de COVID-19, să fie răsplătiți prin supliment la salariu

Personalul medical implicat în tratarea pacienților bolnavi de coronavirus și cel care va lucra cu diferite cazuri suspecte de COVID-19 va primi un supliment la leafă de 100%...

Personalul medical implicat în tratarea pacienților bolnavi de coronavirus și cel care va lucra cu diferite cazuri suspecte de COVID-19 va primi un supliment la leafă de 100% din salariul tarifar. Anunțul a fost făcut, astăzi, în Parlament, de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, transmite Breaking News.

Ministrul a precizat că toate instituțiile medico-sanitare strategice sunt dotate cu echipamente de protecție individuală, astfel ca personalul medical să fie protejat.

Dumbrăveanu a mai spus în Parlament că Moldova dispune de teste suficiente pentru depistarea și confirmarea coronavirusului, iar până la sfârșitul săptămânii, Organizația Mondială a Sănătății urmează să mai livreze încă o mie de teste.

In this article