Guvernul a alocat 3 milioane de lei pentru realizarea lucrărilor de reparație al Liceului Teoretic „Ştefan cel Mare” din mun. Bălți

În cadrul ședinței de astăzi, 11 februarie, Cabinetul de miniștri a decis alocarea din fondul de rezervă a 3 milioane de lei pentru realizarea lucrărilor de reparație a...

În cadrul ședinței de astăzi, 11 februarie, Cabinetul de miniștri a decis alocarea din fondul de rezervă a 3 milioane de lei pentru realizarea lucrărilor de reparație a acoperișului avariat al Liceului Teoretic „Ştefan cel Mare” din mun. Bălți, transmite Breaking News.

În luna iulie 2018 în instituţie a avut loc prima prăbuşire a unei porţiuni a planşeului de pod în una din sălile de clasă de la etajul trei din blocul vechi al liceului, iar în luna februarie curent s-a prăbuşit o nouă porţiune de pod în altă sală de clasă de la acelaşi etaj.

Alocarea mijloacelor financiare vine ca o necesitate stringentă în vederea asigurării securității vieţii şi sănătăţii elevilor şi angajaţilor instituției de învățământ, precum și desfăşurării regulamentare a procesului educaţional.

În prezent, în cadrul Liceul Teoretic ,,Ştefan cel Mare” din mun. Bălţi îşi fac studiile 608 elevi.

In this article


Join the Conversation