Grigore Novac, către Andrian Candu: Întoarceți miliardul, întoarceți aeroportul poporului!

Deputatul PSRM, Grigore Novac, îi cere liderului grupului parlamentar PRO Moldova, Andrian Candu, “să întoarcă miliardul și aeroportul poporului!”. Într-o postare pe Facebook, Novac a atras atenția că...

Deputatul PSRM, Grigore Novac, îi cere liderului grupului parlamentar PRO Moldova, Andrian Candu, “să întoarcă miliardul și aeroportul poporului!”.

Într-o postare pe Facebook, Novac a atras atenția că “șinu lui Plahotniuc” a devenit foarte vocal, „cuvîntînd și în locul nașului fugar, dar și în locul partenerului politic, Ilan Șor și el fugar”. Asta după ce președintele țării, Igor Dodon, a anunțat că joi, 14 mai, va fi convocată ședința Consiliului Suprem de Securitate, la care se va discuta despre furtul miliardului și concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

“Șinu Candu a ieșit cu noi amenințări la adresa șefului statului. Se pare că arde ceva tare la Candu (și la cei pentru care este purtătorul de cuvînt și de interesele murdare) dacă nu mai poate sta locului și aruncă cu diferite vorbe mizerabile”, a mai scris Novac.

In this article