Grigore Novac: „Avem nevoie de pace și soluții bune identificate prin dialog, nu prin blocaje, șantaj și arme”

Deputatul PSRM Grigore Novac scrie, într-o postare publicată pe facebook, despre iresponsabilitate și rea voința a Maiei Sandu față de propriul popor, transmite Breaking News. „Cât trebuie să-ți...

Deputatul PSRM Grigore Novac scrie, într-o postare publicată pe facebook, despre iresponsabilitate și rea voința a Maiei Sandu față de propriul popor, transmite Breaking News.

„Cât trebuie să-ți urăști propria țară și concetățenii pentru a ataca atât de dur evitarea blocării tranzitului automobilelor cu numere de înmatriculare moldovenești prin regiunea transnistreană”, a scris Novac.

Ortacii Maiei Sandu, Oazu Nantoi, insistă ca miile de cetățeni de-ai noștri, care tranzitează zilnic Transnistria, să NU o mai poată face, scrie Novac.

Deputatul socialist a mai scris că, înțelege că ei doresc cu tot dinadinsul să provoace situații de conflict și crize, dar Guvernul și Președintele, Igor Dodon, sunt obligați să găsească soluții pentru oamenii de pe ambele maluri ale Nistrului.

Grigore Novac mai scrie că avem nevoie de pace și soluții bune identificate prin dialog, nu prin blocaje, șantaj și arme.

Stimați cetățeni, atenție mare la acești provocatori! Domnișoara Maia, oamenii au nevoie de libertate de mișcare, liniște și pace! Nu de conflict asupra căruia insistați.

In this article


Join the Conversation