Grav accident, la Dubăsari. Un polițist a murit, după ce a intrat cu Loganul într-un copac

Un polițist a murit, după ce mașina cu care se deplasa a derapat de pe trase uși s-a izbit într-un copac. Tragedia a avut loc ieri-seara, în jurul...

Un polițist a murit, după ce mașina cu care se deplasa a derapat de pe trase uși s-a izbit într-un copac. Tragedia a avut loc ieri-seara, în jurul orei 20:10, în localitatea Holercani din raionul Dubăsari.

Potrivit datelor preliminare, este vorba despre un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Dubăsari.

Omul legii era în afara orelor de serviciu și se deplasa cu automobilul personal de marca Dacia Logan, când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe acostament.

În urma impactului, polițistul a murit pe loc până la venirea ambulanței. Pe acest caz a fost pornită o anchetă, iar poliția urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Amintim că acesta este cel de-al treilea caz din acest an când un polițist își pierde viața într-un accident rutier. Alți doi polițiști au murit în luna februarie după ce automobilele acestora au fost implicate în două accidente la Băcioi și Strășeni.

In this article