Germania: a fost respinsă cererea lui Trump de a trimite trupe terestre în Siria

Autoritățile germane au anunțat luni că nu sunt dispuse să trimită trupe terestre în Siria, așa cum a solicitat recent președintele Statelor Unite, Donald Trump, transmite Breaking News...

Autoritățile germane au anunțat luni că nu sunt dispuse să trimită trupe terestre în Siria, așa cum a solicitat recent președintele Statelor Unite, Donald Trump, transmite Breaking News cu referire la Digi24.ro.

„Atunci când spun că Guvernul dorește să păstreze aceeași strategie în ceea ce privește participarea la coaliția împotriva grupării Stat Islamic, mă refer la faptul că aceasta nu include trupe la sol, este binecunoscut acest lucru”, a declarat Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al Guvernului de la Berlin, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Mediafax.

Anunțul acestuia vine în contextul în care președintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a solicitat recent cancelarului Germaniei, Angela Merkel, ca țara sa să își asume un rol mai important în războiul din Siria și să trimită trupe terestre în lupta împotriva grupării teroriste Stat Islamic.

In this article


Join the Conversation