Geloasă pe cumnată, i-ar fi aplicat peste 20 de plăgi. Cadavrul a fost îngropat în tufișuri

O femeie, geloasă pe cumnată, i-ar fi aplicat mai mult de 20 de plăgi cu un cuțit. Crima a avut loc în raionul Camenca din stânga Nistrului. Victima...

O femeie, geloasă pe cumnată, i-ar fi aplicat mai mult de 20 de plăgi cu un cuțit. Crima a avut loc în raionul Camenca din stânga Nistrului.

Victima a petrecut timpul pe malul Nistrului cu doi bărbați, unul fiind concubinul ei. Atunci când au terminat băutura, indivizii au plecat să mai cumpere, iar femeia a dispărut.

Cei doi au căutat-o, apoi au apelat la forțele de ordine. Fiica de 12 ani ale femeii a comunicat că înainte de dispariție mama ei discutat cu sora tatălui vitreg.

Suspecta era geloasă pe cumnată și considera că vrea să aibă o relație cu iubitul ei. Ea a încercat să discute cu victima, însă convorbirea a eșuat.

Inițial, femeia nega orice implicare, însă după ce la 11 zile de la dispariție a fost depistat cadavrul victimei în tufișurile de pe un teren abandonat, iar în locuința suspectei – probe, aceasta a recunoscut vina. Bebelușul suspectei era de față când s-a produs crima.

Bănuita a încercat să arunce cuțitul în Nistru, însă nu a reușit. Așadar, ea l-a dus într-o pădure și l-a aruncat printre gunoi. Suspecta se află în arest și riscă 12 ani de pușcărie.

In this article