Gavrilița, întrebată dacă RM va obține statut de candidat în UE: Sunt anumite țări, care au îngrijorări în privința extinderii UE, de aceea trebuie să ne moderăm așteptările

Premierul Natalia Gavrilița nu este sigură că Republica Moldova va obține statutul de candidat pentru aderare la Uniunea Europeană. În cadrul unei emisiuni, la un post privat de...

Premierul Natalia Gavrilița nu este sigură că Republica Moldova va obține statutul de candidat pentru aderare la Uniunea Europeană. În cadrul unei emisiuni, la un post privat de televiziune, Gavrilița a spus că trebuie să ne moderăm așteptările.

“Cred că este foarte greu de prezis, sunt anumite țări care au îngrijorări în privința extinderii UE, de aceea trebuie să ne moderăm așteptările”, a declarat Gavrilița.

Precizăm că președintele Consiliului European, Charles Michel, va invita săptămâna aceasta cele 27 de ţări membre ale UE să acorde Ucrainei şi Republicii Moldova statutul de candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană. Reuniunea liderilor europeni va avea loc în data de 23-24 iunie.

In this article