Gațcan despre noul său șef: Candu și oligarhii din spatele său profită de învrăjbirea celorlalte forțe politice

Deputatul Ștefan Gațcan, care a părăsit, azi, PSRM și a aderat la PRO Moldova, condus de finul lui Vlad Plahotniuc, Andrian Candu, a criticat această formațiune politică de...

Deputatul Ștefan Gațcan, care a părăsit, azi, PSRM și a aderat la PRO Moldova, condus de finul lui Vlad Plahotniuc, Andrian Candu, a criticat această formațiune politică de nenumărate ori.

În ultimele săptămâni, Gațcan a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe știri și postări, în care sunt aduse acuzații la adresa lui Candu. Deputatul a postat mesajul premierului Ion Chicu, în care se spune că Andrian Candu a fostul unul din “arhitecții furtului miliardelor de lei în toamna anului 2014”. Tot pe pagina lui Gațcan găsim titluri de știri – “Candu și oligarhii din spatele său profită de învrăjbirea celorlalte forțe politice”.

Astăzi, Ștefan Gațcan și-a motivat decizia de a adera la PRO Moldova prin faptul că este profund impresionat de curajul acestei formațiuni.

De menționat că Ștefan Gațcan a votat în Parlament pentru Declarația prin care este condamnat traseismul politic. În documentul susținut de Gațcan se menționează: “Condamnăm atât pe cei care s-au lăsat convinși, cât și pe cei care i-au acceptat. Aceste acțiuni, întemeiate pe acte de corupție, generează și amplifică fenomenul depravării politice. Voința suverană a poporului, exprimată în alegeri, este denaturată brutal, iar gestionarea din afara țării a migrației politice bazate pe corupție reprezintă o amenințare reală la siguranța națională”, se mai spune în document.

In this article