Găsit fără suflare! Un bărbat a fost găsit mort la ferma din satul Parcova, Edineț

Un bărbat de 54 de ani a fost găsit fără suflare, duminică dimineaţă, în apropiere de ferma din satul Parcova, raionul Edineţ. Potrivit poliţiei, victima lucra la fermă în calitate de...

Un bărbat de 54 de ani a fost găsit fără suflare, duminică dimineaţă, în apropiere de ferma din satul Parcova, raionul Edineţ. Potrivit poliţiei, victima lucra la fermă în calitate de muncitor necalificat. În seara de 23 octombrie, proprietarul fermei a observat că acesta lipseşte de la muncă. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că victima era în stare de ebrietate avansată și că avea cu el jumătate de litru de rachiu. 

În urma cercetărilor, victima a fost găsită pe un câmp deschis din extravilanul satului Parcova, unde erau clădite mai multe glugi de porumb, iar la marginea lotului de pământ era scrum de la snopii de porumb. Cadavrul carbonizat era poziționat cu fața la sol. Oamenii legii au constatat că în jurul victimei era tutun fermentat și bucăți de ziar pregătite pentru confecționarea țigărilor care erau parțial arse și bucăți de haine arse.

Victima era originară din oraşul Tiraspol, însă de ceva timp locuia în satul Badragi Noi, raionul Edineț. Anterior a fost atras la răspundere penală de 4 ori, pe diferite genuri de infracțiuni. Bărbatul locuia împreună cu fiul său, iar în ultima perioadă lucra în calitate de zilier la diferite persoane din sat. Era dintr-o familie social vulnerabilă şi consuma abuziv băuturi alcoolice.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la Centrul de Medicină Legală. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele cu privire la acest caz.

In this article