Gala voluntarilor 2023: Recunoașterea dedicării și generozității în Chișinău

Cei mai activi și dedicați voluntari ai anului 2023 vor fi premiați de Primăria Chișinău în cadrul Galei Voluntarilor, care va avea loc pe 7 decembrie. Toate dosarele...

Cei mai activi și dedicați voluntari ai anului 2023 vor fi premiați de Primăria Chișinău în cadrul Galei Voluntarilor, care va avea loc pe 7 decembrie. Toate dosarele vor putea fi depuse până în data de 27 noiembrie la adresa de email: [email protected].

”Nu pierde șansa de a fi remarcat și apreciat pentru munca ta altruistă. Premiile vor fi oferite pentru mai multe categorii, cum ar fi cel mai activ voluntar, pentru coordonatorul de voluntari, pentru proiectul remarcabil al anului și pentru structuri orientate spre implementarea activităților de voluntariat”, a scris primarul general al Capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de facebook.

Pașii de înregistrare sunt simpli, iar în formularul de aplicare urmează să fie atașate toate documentele necesare, inclusiv scrisorile de recomandare, diplomele, certificatele și alte materiale relevante.

In this article