Furculiță: O mare parte a deputaților optează pentru instaurarea unui guvern pentru a stabiliza situația

O mare parte a deputaților optează pentru instaurarea unui guvern, care poate să aibă și un mandat de declanșare a alegerilor anticipate, a declarat președintele fracțiunii PSRM din...

O mare parte a deputaților optează pentru instaurarea unui guvern, care poate să aibă și un mandat de declanșare a alegerilor anticipate, a declarat președintele fracțiunii PSRM din Parlament, Corneliu Furculiță.

Deputatul a afirmat, într-o ediție specială la postul de televiziune ”Primul în Moldova”, că acest guvern va avea misiunea de a menține stabilitatea în țară.

”La moment am constatat în Parlament o mare parte a deputaților care optează pentru instaurarea unui guvern, fie el și un guvern de salvare națională, pentru a stabiliza situație. Desigur, acest guvern poate să aibă și un mandat de declanșare a alegerilor anticipate, dar trebuie să fie o foaie de parcurs clară, agreată de majoritatea forțelor politice și care nu ar dăuna în niciun fel mersului economic al republicii, stării de lucruri în societate și siguranței cetățenilor, mă refer la plata salariilor, indemnizațiilor, pensiilor. Vom face tot posibilul ca în societate să fie liniște, stabilitate și bunăstare”, a spus deputatul.

In this article