Furculiță, despre vandalizarea unui panou electoral: Piticii politici cred că, dacă, la indicația gălbuilor din PAS, vor arunca produsul vieții lor, vor câștiga voturi mai multe

PSRM condamnă atacul oponenților politici la adresa lor. Reacția vine după ce miercuri seara, a fost distrus un panou electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, amplasat în apropierea...

PSRM condamnă atacul oponenților politici la adresa lor. Reacția vine după ce miercuri seara, a fost distrus un panou electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, amplasat în apropierea Gării din Capitală. Președintele fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, a scris într-un mesaj publicat pe Facebook că “legea și bunul simț, la fel ca și normalitatea, nu sunt valabile pentru anumiți pseudopoliticieni, rătăciți pe meleagurile moldovenești”.

“Acești pitici politici s-au „lăudat cu lupta eroică” pe rețelele sociale, anunțând o mare „victorie” asupra unui pancart, care, de altfel, este proprietatea privată a companiei ce prestează servicii contra plată pentru noi. Aceiași pitici politici cred că, dacă, la indicația gălbuilor din PAS, vor arunca cu produsul vieții lor, vor ataca familiile noastre, inclusiv copiii, vor distruge proprietatea privată și vor „învinge” câte un banner electoral, așa vor câștiga voturi mai multe, atunci se greșesc amarnic. Poporul nostru n-a acceptat niciodată astfel de acțiuni murdare și rău mirositoare”, a mai scris Furculiță.

PSRM speră că instituțiile de drept vor lua măsuri conform legii, iar observatorii vor lua atitudine în mod public față de aceste abuzuri și încălcări.

“Din partea mea și a colegilor noștri vă promitem că, dacă veți mai insista cu astfel de acțiuni în afara cadrului legal și al bunului simț, veți obține exact ce meritați. Totul are măsură. Și răspunsul pe măsură”, a conchis Furculiță.

In this article