Furculiță consideră că campania “Dodon, pleacă!” inițiată astăzi de Pro Moldova, este o acțiune disperată pentru a-și apăra tot ce au furat

Exponenții grupării Pro Moldova, controlată de oligarhul Vlad Plahotniuc, doresc plecarea președintelui Igor Dodon, pentru a scăpa de dosarele penale pentru furtul miliardului, concesionarea ilegală a Aeroportului Internațional...

Exponenții grupării Pro Moldova, controlată de oligarhul Vlad Plahotniuc, doresc plecarea președintelui Igor Dodon, pentru a scăpa de dosarele penale pentru furtul miliardului, concesionarea ilegală a Aeroportului Internațional Chișinău, dar și de alte anchete derulate de oamenii legii.

Este reacția liderului fracțiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculiță, la campania “Dodon, pleacă!”, inițiată astăzi de Pro Moldova.

“Un partid oligarhic cere ca președintele țării, Igor Dodon, ales cu votul a aproape 835 de mii de cetățeni, să plece. Cei de la Partidul “Vând Moldova” vor ca Igor Dodon să plece, ca ei să scape de dosarele pentru furtul miliardului, concesionarea ilegală a Aeroportului Internațional Chișinău, și pentru alte multe fărădelegi pe care le-au comis în perioada cât au capturat statul. Cu cât ancheta procurorilor se apropie tot mai mult de aflarea beneficiarilor reali ai furtului miliardului, dar și tragerea la răspundere a tuturor celor implicați în “furtul secolului”, tot mai isterici devin cei din partidele oligarhice”, a scris Corneliu Furculiță, într-o postare pe Facebook.

În aceeași postare, Corneliu Furculiță mai spune că PSRM “declară campania isterică a lui Andrian Candu și Partidul “Vând Moldova” ca acțiune disperată pentru a-și apăra tot ce au furat de la această țară”.

“Au lansat anume astăzi campania pentru a sustrage atenția de la faptul că Alianța Haosului Candu-Sandu-Plaha-Șor blochează ajutorul financiar pentru sute de mii de oameni din țara noastră. Cetățenii văd și înțeleg totul. Iar la alegeri vor spune cine are dreptate”, a precizat șeful fracțiunii PSRM.

In this article