Fura din casa în care lucra ca menajeră. O femeie din Soroca, reținută după ce a luat bani și bunuri în valoare de peste 200 de mii de lei

O femeie de 42 de ani, locuitoare a municipiului Soroca, a fost reținută și este cercetată penal de polițiștii din Soroca pentru săvârșirea unui furt din locuință în...

O femeie de 42 de ani, locuitoare a municipiului Soroca, a fost reținută și este cercetată penal de polițiștii din Soroca pentru săvârșirea unui furt din locuință în proporții deosebit de mari.

Aceasta a fost reținută după ce un bărbat de 37 de ani, a sesizat polițiștii precum că din apartament periodic îi dispar sume mari de bani și alte bunuri.

Astfel, în urma acțiunilor de investigație și urmărire penală a apărut bănuială rezonabilă că infracțiunea este comisă de către menajeră, care era angajată de cinci luni de către proprietari.

Totodată, proprietarul a instalat în apartament camere de supraveghere video, care, au arătat că femeia ar fi implicată în furt.

Suspecta a fost documentată pe parcursul a două săptămâni, polițiștii acumulând probe concludente ce-i demonstrează vinovăția.

Aceasta, în timp ce făcea curățenie, sustrăgea bani și bijuterii.  Prejudiciul cauzat proprietarului se ridică la  202 800 de lei.

Fiind audiată, femeia și-a recunoscut vina, iar în buzunarele acesteia au fost depistați bani care ar fi sustrași din locuință.

Suspecta a fost reținută pentru 72 de ore.

Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă  închisoare de la 5 la 10 ani.

In this article