FOTO // Președintele, Igor Dodon, a inspectat cel de-al doilea spital strategic

 Președintele, Igor Dodon, a efectuat o vizită de inspectare la Spitalul Clinic de pe strada Gheorghe Cașu, 37, cunoscut cu denumirea de Spitalul feroviarilor. Împreună cu ministrul Sănătății,...

 Președintele, Igor Dodon, a efectuat o vizită de inspectare la Spitalul Clinic de pe strada Gheorghe Cașu, 37, cunoscut cu denumirea de Spitalul feroviarilor.

Împreună cu ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a fost evaluat nivelul de pregătire al instituției de primire a pacienților în cazul în care numărul persoanelor infectate cu noul tip de coronavirus va crește.

„Am constatat existența în spital a 250 de locuri și șase aparate pentru ventilarea artificială a plămînilor. În caz de necesitate, în blocul respectiv pot fi internate persoanele care sînt suspectate că ar fi infectate cu coronavirus. În cazul în care diagnoza cu COVID-19 se confirmă, pacienții vor fi transportați de urgență la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „T. Ciorbă” pentru tratament.” a anunțat președintele.

Șeful statului le-a mulțumit medicilor pentru dedicație și muncă.

In this article