FOTO // Imaginile nu mint: Circa 20 de oameni versus zeci de mii – cât de apreciat este blocul Acum în comparație cu Partidul „ȘOR” la Orhei.

Doar până la douăzeci de oameni au venit sâmbătă seara la evenimentul de lansare, la Orhei, a candidatului blocului Acum, Valeriu Munteanu. O priveliște jalnică comparativ cu mulțimea...

Doar până la douăzeci de oameni au venit sâmbătă seara la evenimentul de lansare, la Orhei, a candidatului blocului Acum, Valeriu Munteanu. O priveliște jalnică comparativ cu mulțimea de oameni care vin la evenimentele organizate de liderul Partidului ȘOR, Ilan Șor.

Deși Valeriu Munteanu și-a asigurat susținerea „greilor” din Blocul Acum – Maia Sandu și Andrei Năstase, doar vreo douăzeci de oameni au venit la lansarea sa oficială în campania electorală, organizată în fața Casei Cultură, după cum se vede din imagine. Este însă de presupus că mai mult de jumătate din cei surprinși în poză au venit la Orhei împreună cu organizatorii.

Raportat la o populație de peste 20 de mii de locuitori, prezența la evenimentul electoral organizat de Munteanu și Blocul Acum denotă o susține de 0,1% pentru acest concurent electoral.

Pentru comparație, Partidul ȘOR și liderul formațiunii Ilan Șor adună nu doar la Orhei, dar și în alte localități din țară mii de oameni. Susținerea pentru această formațiune și tânărul politician pe care o conduce se explică prin faptele concrete pe care le realizează și nu demagogia și criticile deșarte, neînsoțite de acțiuni ale altor politicieni, precum cei din Blocul Acum.

In this article


Join the Conversation