FOTO // Igor Dodon surprins, din nou, zburând în clasa econom

Președintele țării Igor Dodon a fost din nou surprins călătorind în clasa econom într-o cursă avia, cel mai probabil, spre Strasbourg. Pe durata zborului, unii pasageri l-au surprins...

Președintele țării Igor Dodon a fost din nou surprins călătorind în clasa econom într-o cursă avia, cel mai probabil, spre Strasbourg. Pe durata zborului, unii pasageri l-au surprins pe Igor Dodon citind o carte despre viața și activitatea premierului britanic Winston Churchill. Alții s-au fotografiat alături de șeful statului.

După toate probabilitățile, fotografiile și imaginile video cu președintele, trimise pe adresa redacției noastre, au fost surprinse în drum spre Strasbourg, unde Igor Dodon va ține discurs la ședința plenară a sesiunii de iarnă a APCE.

Fotografiile în care Igor Dodon citește un volum despre Churchill au fost realizate de pasagerii avionului în care a călătorit alături de ei șeful statului. Unii dintre pasageri au profitat de ocazie și s-au fotografiat alături de Igor Dodon.

Potrivit agendei vizitei la Strasbourg, în afară de discursul de la APCE, Igor Dodon va avea întrevederi cu conducerea Consiliului Europei, a Comisiei de la Veneția și a Curții Europene a Drepturilor Omului, cu diplomați acreditați pe lângă Consiliul Europei.

Sursa: zugo.md

In this article


Join the Conversation