FOTO // Eroare în sondajul copy-paste al americanilor de la IRI! Au uitat să schimbe denumirea țării din Georgia în Republica Moldova

Sondajul americanilor de la IRI (International Republican Institute) prezentat astăzi ridică semne mari de întrebare privind veridicitatea datelor prezentate. Acesta este un copy-paste de pe un sondaj realizat...

Sondajul americanilor de la IRI (International Republican Institute) prezentat astăzi ridică semne mari de întrebare privind veridicitatea datelor prezentate. Acesta este un copy-paste de pe un sondaj realizat cel mai probabil pentru Georgia, or asta se vede pe pagina 25 al documentului publicat chiar pe site-ul instituției.

Autorii au uitat să schimbe denumirea țării din Georgia în Republica Moldova, fapt care trezește suspiciuni rezonabile vizavi de restul datelor prezentate în document.

Amintim că nu o singură dată politicienii moldoveni s-au acuzat unii pe alții că manipulează opinia publică prin sondaje care îi dau favorți pe unii sau pe alții.

Întâmplător sau nu, în acest sondaj copy-paste, realizat de americani, (pe culuarele politicului moldav se vorbește că anume ei o susțin pe Maia Sandu) câștigător al turului doi iese anume liderul PAS, ce-i drept la o diferență minimă de numai 2 procente, probabil ca să se încadreze cumva în marja de eroare în cazul în care aceasta va pierde.

LINK SONDAJ: https://www.iri.org/sites/default/files/iri_poll_-_august_2020_cleaned_for_release.pdf

In this article