FOTO // Deputatul ACUM, Arina Spătaru, vinde măști pe timp de criză cu 18 lei bucata

Deputatul din partea Blocului ACUM, Arina Spătaru, vinde măști cu 18 lei bucata. Alesul poporului este proprietara unui atelier de croitorie, unde coase aceste măști. “Ei muncesc, iar...

Deputatul din partea Blocului ACUM, Arina Spătaru, vinde măști cu 18 lei bucata. Alesul poporului este proprietara unui atelier de croitorie, unde coase aceste măști.

“Ei muncesc, iar voi dragi clienți, stați acasă, dacă vă permite serviciul. Și când ieșiți la magazinul sau farmacia din preajmă, purtați măștile noastre”, se arată în mesajul plasat pe pagina de Facebook a atelierului.

Un internaut a întrebat în comentarii cât costă o mască, la care administratorul a răspuns – 18 lei. “Rușine!” A scris un al cetățean.

Amintim că anterior, deputatul Blocului ACUM, Arina Spătaru, a fost acuzată că ar fi colectat fonduri pentru o acțiune nobilă, însă banii i-ar fi pus în safeu refuzând să-i transmită beneficiarilor finali. Este vorba despre Târgul de Florii dedicat copiilor cu autism, eveniment pentru organizarea căruia aleasa poporului a colectat 10 mii de lei.

In this article