Fostul producător general de la Jurnal TV face glume pe seama Maiei Sandu: Revine cu seminarul „Cum să te faci de râs la parlamentare cu un candidat fără șanse”

Lidera PAS, Maia Sandu, este luată peste picior de fostul producător general de la postul de televiziune Jurnal TV, Dorin Scobioală. Acesta spune că Sandu a revenit cu...

Lidera PAS, Maia Sandu, este luată peste picior de fostul producător general de la postul de televiziune Jurnal TV, Dorin Scobioală. Acesta spune că Sandu a revenit cu seminarul „Cum să te faci de râs la parlamentare cu un candidat fără șanse”, după ce a predat un curs motivaţional despre cum să predai benevol puterea în an electoral.

„După cursul motivațional „Cum să cedezi benevol guvernarea în an electoral”, Maia Sandu revine cu seminarul „Cum să te faci de râs la parlamentare cu un candidat fără șanse”. Urmează în toamnă trainingul ”Cum să iei la prezidențiale voturi la jumătate față de participarea precedentă”, a scris Dorin Scobioală, într-o postare pe Facebook.

Amintim că lidera a fost atacată şi de deputatul fracțiunii Platformei DA, Maria Ciobanu, care i-a luat apărarea fostului său coleg Grigore Cobzac, candidat independent în circumscripţia Hânceşti, la alegerile parlamentare noi.

„Suferă, pentru că a crezut fără rezerve în oameni care au ajuns absolut întâmplător să facă politică, oameni, care atunci când unii dintre noi eram vânați de reprezentanții sistemului politic dictatorial, ei erau lângă Braghiș și lângă alți comsomolisti sau făceau bani prin diferite ONG-uri…Prezentați-vă pe voi! Faceți o trecere în revistă a succeselor voastre „fulminante” și lăsați cetățeanul să îl judece pe Grigore Cobzac și pe candidatul vostru de neprețuit!”, a scris Maria Ciobanu, într-o postare pe Facebook.

In this article


Join the Conversation