Fondatorul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, a evadat

Fondatorul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, a fugit de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, după ce astăzi magistrații i-au schimbat măsura preventivă, din arest la domiciliu, în arest la...

Fondatorul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, a fugit de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, după ce astăzi magistrații i-au schimbat măsura preventivă, din arest la domiciliu, în arest la Penitenciarul Nr.13.

Purtătorul de cuvânt al PCCOCS, Emil Gaitur, a confirmat cazul.

Potrivit sursei citate, Șaran nu s-a prezentat la pronunțarea încheierii judecătorești. În schimb, după ședința de examinare a demersului procurorului, până la pronunțarea încheierii, învinuitul s-a deplasat în parcul „Dendrariu.” Acolo, acesta a forțat și a înlăturat de pe corp brățara electronică în baza căreia era monitorizat de oamenii legii, a aruncat haina în care era îmbrăcat, pentru ca să nu fie recunoscut și a evadat.

Totodată, Poliției Republicii Moldova afirmă că acesta a fugit cu ajutorul mașinii avocatului său.

Oamenii legii roagă cetățenii care dețin informații referitor la locul aflării lui Mihail Șaran să apeleze la numărul de telefon 112 sau 079420674.

Amintim că Mihail Șaran a fost reținut acum două luni, pe Aeroportul de la Chișinău, în timp ce încerca să părăsească R.Moldova, ulterior a fost mutat din arest în Penitenciarul 13, iar săptămâna trecută a primit mandat de arest la domiciliu.

În schema Bismobil Kitchen, prejudiciul estimat cifrează aproape 40 milioane lei, cu 158 de victime în Moldova. La sfârșitul lunii martie, în același dosar a fost reținută și Andriana Brașoveanu, administratoarea celor 40 de firme pe care acționa Bismobil Kitchen. Aceasta a fost arestată și plasată în arest la domiciliu în România.

In this article