Ceban: Le-am urat succes celor aproximativ 1000 de sportivi din Republica Moldova și România, care participă la Turneul internațional de kickboxing „LEGENDELE MOLDOVEI”

Un turneu internațional de kickboxing, intitulat „Legendele Moldovei”, se desfășoară în acest weekend în municipiul Iași, România. Evenimentul reunește 20 de cluburi sportive și circa 300 de sportivi...

Un turneu internațional de kickboxing, intitulat „Legendele Moldovei”, se desfășoară în acest weekend în municipiul Iași, România. Evenimentul reunește 20 de cluburi sportive și circa 300 de sportivi din Chișinău și Republica Moldova, care vor concura pentru a-și demonstra măiestria și a câștiga trofeele puse în joc.

Turneul este susținut de Primăria Chișinău, în cadrul Programului municipal de cofinanțare a proiectelor pentru sport și altor activități sportive de nivel local și internațional. Potrivit primarului Ion Ceban, bugetul pentru acest an a fost majorat la 20 de milioane de lei, pentru a stimula dezvoltarea sportului și a promova imaginea Chișinăului și a Republicii Moldova peste hotare.

„Ne mândrim cu sportivii noștri care participă la acest turneu internațional de kickboxing și le dorim mult succes. Este o oportunitate pentru ei să își arate talentul, să se perfecționeze și să facă schimb de experiențe cu alți practicanți ai acestui sport. De asemenea, este o ocazie pentru a întări legăturile culturale și istorice dintre Chișinău și Iași, două orașe care au multe în comun”, a declarat Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

In this article