FLASH // Şapte morți după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit

Un avion s-a prăbușit în cursul zilei de joi în Canada, cel puțin șapte persoane și-au pierdut viața în urma tragediei. În total, şapte persoane şi-au pierdut viaţa...

Un avion s-a prăbușit în cursul zilei de joi în Canada, cel puțin șapte persoane și-au pierdut viața în urma tragediei.

În total, şapte persoane şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii unui avion de mici dimensiuni în centrul Canadei, a anunţat joi Biroul naţional pentru securitatea transporturilor (BST), care a trimis anchetatori la faţa locului, relatează AFP.

Un monomotor de tip Piper PA-32 transportând un pilot şi şase pasageri, decolat de pe un mic aeroport de la periferia oraşului Toronto, s-a prăbuşit în jurul orelor 17.00 (22.00 GMT) miercuri seară într-o zonă împădurită la câţiva kilometri de destinaţie, aeroportul din Kingston, în provincia Ontario (centru), potrivit informaţiilor oferite de poliţie.

Avionul era înmatriculat în Statele Unite, dar autorităţile nu au precizat dacă era un zbor privat sau comercial. Nicio informaţie despre identitatea pasagerilor nu a fost comunicată, conform Agerpres.

În cursul anchetei, care poate dura mai multe luni, vor fi fi audiaţi mai mulţi martori, printre care controlorii de zbor, iar condiţiile meteorologice, precum şi datele radar vor fi studiate pentru elaborarea raportului final.

In this article

Join the Conversation