Fiscul va monitoriza activitatea comercianților de flori vii de pe tot teritoriul țării

În zilele de 6 – 7 martie, Serviciul Fiscal de Stat va monitoriza activitatea comercianților de flori vii de pe tot teritoriul țării. Aceste acțiuni se vor desfășura...

În zilele de 6 – 7 martie, Serviciul Fiscal de Stat va monitoriza activitatea comercianților de flori vii de pe tot teritoriul țării. Aceste acțiuni se vor desfășura în contextul creșterii cererii de flori în ajunul sărbătorilor, fapt ce duce la sporirea riscului de încălcări fiscale, și anume: neutilizarea mașinii de casă și control la efectuarea decontărilor în numerar în scopul diminuării veniturilor și respectiv a impozitelor și taxelor aferente Bugetului Public Național, transmite Breaking News cu referire la democracy.md.

Per total în țară vor activa circa 40 posturi fiscale care vor supraveghea activitatea contribuabililor din acest domeniu de afacere.

În acest context, Serviciul Fiscal de Stat recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze prevederilor legislației în vigoare, iar cumpărătorilor – să solicite bonul de casă la procurarea florilor, astfel, contribuind la majorarea nivelului de conformare. Implicarea fiecăruia – va aduce rezultate!

In this article


Join the Conversation