Filat o acuză pe Sandu că a preluat tacticile lui Plahotniuc și Șor

Fostul premier şi lider al PLDM, Vlad Filat, îi răspunde cu aceeaşi monedă fostei sale colege de partid şi Guvern, Maia Sandu. În cadrul, unei emisiuni la postul...

Fostul premier şi lider al PLDM, Vlad Filat, îi răspunde cu aceeaşi monedă fostei sale colege de partid şi Guvern, Maia Sandu. În cadrul, unei emisiuni la postul de televiziune Jurnal TV, Filat a declarat că Sandu preia practica lui Vlad Plahotniuc şi Ilan Şor de a lansa pe piaţă informaţii false.

Declaraţia lui Vlad Filat vine după ce, cu o zi înainte, Maia Sandu l-a somat, în cadrul unei alte emisiuni de la Jurnal TV, să întoarcă banii furaţi de la stat.

„Где деньги? (n.n. „unde-s banii?”)”, a întrebat Maia Sandu. „Nu a întors un cent din banii care i-a furat. Singura întrebare este când va întoarce banii în buget, pentru că sunt foarte multe documente care demonstrează că i-a furat”, a declarat lidera PAS.

Replica lui Vlad Filat a fost pe măsura declaraţiei acide a fostei sale protejate.

„Este un șablon pe care l-a folosit în toate emisiunile la care a mers. E regretabil, deoarece este exact ce vorbeau Plahotniuc și Șor, având în vedere că aceștia sunt plecați, mesajul l-a preluat doamna Maia Sandu. Înainte de a vorbi, trebuie să te informezi. Dacă nu cunoaște, trebuia să îi consulte pe cei care se pricep în domeniu și ar fi știut că în sentința mea de condamnare nu este stabilit prejudiciu”, a spus Vlad Filat.

In this article


Join the Conversation