Armata israeliană a recuperat trupul lui Shani Louk dintr-un tunel Hamas din Gaza

Armata israeliană a recuperat trupurile a trei ostatici, în Jabalia, în nordul Fâșiei Gaza, transmite IDF. Presa locală relatează că rămășițele umane au fost găsite într-un tunel al...

Armata israeliană a recuperat trupurile a trei ostatici, în Jabalia, în nordul Fâșiei Gaza, transmite IDF. Presa locală relatează că rămășițele umane au fost găsite într-un tunel al Hamas.

Forțele de Apărare Israeliene (IDF) au recuperat cadavrele a trei ostatici într-un tunel din Fâșia Gaza, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al IDF, contraamiralul, Daniel Hagari, într-o conferință de presă la Tel Aviv, transmite BBC. Cadavrele găsite de forțele israeliene sunt cele ale lui Shani Louk, Amit Buskila și Itzhak Gelerenter.

Cele trei victime s-au numărat printre cele peste 360 de persoane ucise la festivalul Nova, când teroriștii Hamas au intrat în Israel din Gaza, ucigând aproximativ 1.200 de persoane. Atacatorii au dus alți 252 de ostatici israelieni în Gaza.

Toți trei au fost luați ostatici pe 7 octombrie și au fost uciși, iar cadavrele lor au fost duse în Gaza, a precizat Hagari. „Sărbătoreau viața în festivalul de muzică Nova și au fost uciși de Hamas”, a mai spus el.

Cadavrele au fost transferate personalului medical pentru expertiza medico-legală, iar familiile acestora au fost apoi anunțate, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IDF.

O fotografie cu trupul lui Shani Louk, aflat într-o camionetă plină cu luptători Hamas, a cutremurat întreaga lume pe 7 octombrie și a dezvăluit amploarea atacului teroriștilor.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article