Femeie găsită fără suflare la Cantemir

La data de 22 aprilie curent, în jurul orei 17:00, o femeie din Gotești a cerut ajutorul medicilor de la Asistența Medicală Urgentă, anunțându-i că și-a depistat vecina...

La data de 22 aprilie curent, în jurul orei 17:00, o femeie din Gotești a cerut ajutorul medicilor de la Asistența Medicală Urgentă, anunțându-i că și-a depistat vecina la podea, în locuință. Asta după ce rudele victimei au rugat femeia să meargă să vadă de ce nu le răspunde de mai multă vreme la telefon.

Ajunși la fața locului, medicii au constatat decesul persoanei, care avea pe corp urme vizibile de agresiune. Imediat au fost anunțați polițiștii Inspectoratului de Poliție Cantemir al IGP.

Victima s-a dovedit a fi o tânără de 19 ani, locuitoare a satului Gotești, raionul Cantemir. Corpul neînsuflețit al acesteia a fost transportat pentru efectuarea expertizei medico-legale și pentru a fi stabilită cauza decesului.

La moment sunt desfășurate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Oamenii legii au reținut pentru 72 de ore o persoana bănuită de comiterea infracțiunii. Pe cazul dat a fost intentată  o cauză penală în baza art. 145 (1) CP.

In this article