Femeie decapitată într-un parc din Paris, chiar de Ziua Îndrăgostiților

Caz șocant în Paris, chiar astăzi, de Valentine’s Day. Capul decapitat al unei femei a cărei identitate este încă necunoscută a fost descoperit în parcul Buttes-Chaumont, în jurul...

Caz șocant în Paris, chiar astăzi, de Valentine’s Day. Capul decapitat al unei femei a cărei identitate este încă necunoscută a fost descoperit în parcul Buttes-Chaumont, în jurul orei 10.00. 

Potrivit informațiilor apărute din partea unor surse, părțile corpului au fost găsite în urma unei investigații ample, atunci când angajații parcului au găsit într-o pungă de plastic o parte din zona pelviană a victimei.

„Prima pungă a fost găsită luni, într-o zonă folosită de lucrătorii parcului pentru a arunca deșeuri”, a declarat o sursă din cadrul anchetei.

Potrivit primelor informații oferite de publicația Daily Star, capul femeii a fost găsit într-o zonă împădurită și departată a parcului Buttes-Chaumont. În pungă se mai afla și zona inferioară a trunchiului, ascunse sub un morman de frunze.

Parcul este renumit pentru spațiile sale verzi, dar și pentru alergătorii care îl frecventează destul de des. Acesta este situat în Paris, în zona de Nord-Est a orașului.

„Era ascunsă sub o grămadă de frunze, iar înăuntru era o secțiune de corp tăiată de sub piept până la genunchi”, a declarat o sursă din ancheta desfășurată de oamenii legii.

Din spusele unei surse, femeia era îmbrăcată în momentul în care a fost tăiată. De asemenea, deoarece cadavrul nu era în stare de putrefacție, există o mare probabilitate să fi fost o moarte recentă.

„Cadavrul nu era în stare de putrefacție, ceea ce pare să ateste o moarte recentă.”, mai transmite publicația citată.

De asemenea, informații din cadrul poliție anunță că femeia era de origine ”nord-africană” sau ”europeană”. Poliția a deschis o anchetă pentru crimă.

In this article