Femeia din Moldova, înșelată cu 40 mii euro de fostul iubit: A mințit-o că îi trebuiau bani pentru mama bolnavă

O moldoveancă de 39 de ani din Italia a fost mințită de iubitul ei marocan, care i-a cerut 40 mii euro sub un pretext fals, scrie Milano Today,...

O moldoveancă de 39 de ani din Italia a fost mințită de iubitul ei marocan, care i-a cerut 40 mii euro sub un pretext fals, scrie Milano Today, citat de Rotalianul.

Conform datelor prezentate, inițial, bărbatul de 35 de ani i-a spus femeii că are nevoie de bani pentru a-și ajuta familia din Sicilia și a pretins că mama sa trebuia să suporte o intervenție chirurgicală urgentă, solicitând 10 mii euro. Ulterior, el i-a mai cerut bani sub același pretext, că mama avea nevoie pentru a se trata de o boală gravă, femeia transferându-i în total alți 30 mii euro.

Însă, în ianuarie, după ce a descoperit că motivele bărbatului erau false și că nu exista nicio operație, ea a decis să încheie relația. După despărțire, bărbatul a început să o amenințe că va dezvălui totul celor doi copii ai ei și fostului partener, iar pe data de 17 aprilie i-a mai cerut suma de 3 800 de euro.

Femeia a reclamat situația la poliție, care a organizat reținerea în timpul unei noi întâlniri stabilite cu fostul iubit. În momentul arestării, agresorul a fost surprins având asupra sa 200 de euro pe care tocmai îi primise de la moldoveancă.

La moment, acesta a fost plasat în arest preventiv.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article