Fadei Nagacevschi către unii deputați: „Care e situația pe traseele naționale, de nu sunteți mulțumiți de deszăpezirea din oraș?”

Viceprimarul capitalei, Fadei Nagacevschi trezește la realitate deputații guvernării! Acesta se arată nemulțumit de aroganța unor aleși ai poporului care după ninsorile abundente din ultimile zile nu au...

Viceprimarul capitalei, Fadei Nagacevschi trezește la realitate deputații guvernării! Acesta se arată nemulțumit de aroganța unor aleși ai poporului care după ninsorile abundente din ultimile zile nu au reușit să facă ordine pe traseele naționale dar au timp să critice pe facebook activitatea primarului general în acest sens.

„Vacanța pentru unii deputați, bate la cap. E josnic să văd cum unii deputați se delectează și atacă primarul de Chișinău că undeva nu se reușește cu intervenția pe unele străzi, după spusele lor pe facebook.  Da care este situația pe traseele naționale, unde sunt știri în lanț despre accidente din cauza condițiilor meteo?”, se întreabă Fadei Nagacevschi într-o postare pe rețelele de socializare.

Totodată, viceprimarul a chemat la respect aleșii poporului, aducându-le aminte că cei care încontinuu, zi și noapte muncesc în condiții extrem de grele pentru deszăpezirea orașului, sunt cetățenii Republicii Moldova, sunt părinții sau buneii noștri istoviți de muncă.

„Avem un respect pentru toți oamenii care muncesc, indiferent pe teritoriul Chișinăului sau în Republică! Aduc aminte înalților demnitari că pe străzi intervin angajații care lucrează încontinuu la deszăpezirea străzilor centrale și secundare, în curți, pe trotuare și accesele spre suburbii.  Sunt oameni care muncesc în teren zi și noapte în aceste condiții.  Măcar față de ei să vă fie rușine că sunt cetățenii Republicii Moldova care muncesc din greu și care nu stau în fotolii moi cum DVS și să citească prostiile care le scrieți pe diverse platforme”,  a subliniat Nagacevschi.

În context, viceprimarul a îndemnat aleșii poporului care sunt tari în declarații pe rețelele de socializare și mai puțin la munca adevărată, să adreseze scuze publice angajaților regiilor respective.

 „Doar cei care habar nu au cum se lucrează pot reacționa în modul în care o fac.

Cred că acei deputați pentru josnicia și iresponsabilitate lor, trebuie să își ceară scuze public de la oamenii care muncesc!”, a conchis Fadei Nagacevschi.

In this article